/
/

Sommarjobb

Under sommaren anställer många av våra olika verksamheter vikarier som ska täcka upp när ordinarie personal har semester. Det är framförallt inom vården som vi behöver extrapersonal, men även inom andra områden. 

Feriejobb (sommarjobb) för ungdomar

Varje sommar erbjuder vi kommunala feriejobb för ungdomar. Det kan exempelvis vara arbete inom äldreomsorg, barnomsorg, gata, park eller på Summer camp.

Sommaren 2020 erbjuds du som är född 2003 och är folkbokförd (är skriven på en adress) i Katrineholms kommun möjlighet att söka ett tre veckors feriejobb. Om du är nyanländ från ett annat land ska du ha uppehållstillstånd. Du ska också ha fått de sista siffrorna i ditt personnummer.

Frågor och mer information

Alla feriejobb inom Katrineholms kommun administreras av Viadidakt. Om du har frågor eller vill veta mer kan du kontakta Viadidakts samordnare för feriejobb på telefonnummer 0150-48 80 49.

Det finns ingen garanti för ditt önskemål om plats då kommunernas feriearbeten baseras på befintliga platser, perioder och områden.

Ansökan för sommaren 2020 är öppen från 24 februari till och med 22 mars. OBS! Vi kan inte hantera sena ansökningar.

Ansökningsformulären är endast öppna under ansökningsperioden.

Ansök om feriejobb i Katrineholms kommunlänk till annan webbplats

Ansök om att bli ANDTS-ambassadörlänk till annan webbplats

Informationsblad: ANDTS-ambassadörPDF

Lönen är inte satt ännu men 2019 års lön var 70 kronor i timmen plus semesterersättning.

Du som blir erbjuden jobb måste tacka ja till din plats senast det datum som står i din bekräftelse. Bekräftelsen får du till den mejladress som du anger vid ansökan. Vi skickar även ut ett sms så du vet när det är dags att logga in på ”Mina Sidor” och svara på ditt erbjudande.

Tänk på att du kanske inte får den plats eller tidsperiod du önskat. Feriejobben är ett erbjudande och tackar du nej till den plats du erbjuds kommer du inte få en ny.

Läs information som du får via mejlen och på Mina sidor. Du kommer under maj månad att få ett brev där du kallas till en informationsträff där du bland annat får skriva på ditt anställningsavtal. Tänk på att eventuell sjukanmälan ska du göra direkt till din arbetsplats där du jobbar.

Det finns ingen garanti för ditt önskemål om plats då kommunernas feriearbeten baseras på befintliga platser, perioder och områden.