/
/

Utredare

Arbetsplatsen

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.

Arbetsuppgifter

Du arbetar både strategiskt och operativt med utveckling av förvaltningens kvalitetsledningssystem och är en del av det fortsatta utvecklingsarbetet. Du deltar i planerings- och uppföljningsprocessen och arbetar för att skapa tydlighet och effektivitet i förvaltningens arbete. Du genomför utredningar enligt lex Sarah. I tjänsten ingår att driva och samordna olika utredningsuppdrag från förvaltningsledningen, skriva remissvar, ta fram rutiner och styrdokument, samt göra analysarbeten. Du samordnar olika datainsamlingar, såväl nationella kvalitetsundersökningar som förvaltningens egna undersökningar, samt sammanställer och analyserar data. Resultaten ska ligga till grund för beslut i vård- och omsorgsnämnden och förvaltningsledningen, men även för utvecklingsarbete på förvaltnings- och enhetsnivå. En del i detta varierade arbete är även att hålla utbildningar, samt vara ett stöd till chefer på olika nivåer när det gäller kvalitetsarbete. Arbetsuppgifterna kan i viss utsträckning förändras efter ca ett år då en av våra utredare planeras återkomma från föräldraledighet. Organisatoriskt kommer du att ha verksamhetschef för förvaltningskontoret som din närmsta chef. Du tillhör Lednings- och verksamhetsstöd där du ingår i en arbetsgrupp med andra stöd- och specialistfunktioner, såsom utredare, MAS m. fl

Kvalifikationer

Vi söker dig med en högskoleutbildning på minst tre år som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Du har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med utrednings- och analysarbete samt av praktiskt arbete med ledningssystem. Vi ser även att du har tidigare erfarenhet av arbete med kvalitets- och verksamhetsutveckling samt arbete i en politiskt styrd organisation. Du har erfarenhet/kunskap inom lagstiftningarna LSS, SoL, samt HSL. Vi förutsätter att du har mycket goda datorkunskaper. Vi ser gärna att du har B-körkort. Som person är du positiv och flexibel. Du har lätt för att knyta kontakter och har god samarbetsförmåga. Vi ser att du är initiativtagande och kommunikativ i både tal och skrift. Du är kvalitetsmedveten och visar omsorg om kvalitet, såväl i arbetet med uppgiften som i resultatet av arbetet. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och kan arbeta mot uppsatta tidsramar, samt ser omvärldsbevakning och evidensbaserat förhållningssätt som en naturlig del i utrednings- och analysarbete. Du har en utmärkt analysförmåga arbetar bra med komplexa frågor, du identifierar ett problems olika beståndsdelar och ser sambanden dem emellan. Arbetet kräver förmåga att kunna ha många olika arbetsuppgifter igång samtidigt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande. Så sök tjänsten redan idag!

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Susanna Kullman, Verksamhetschef
Telefon: 0150 – 576 68
E-post: susanna.kullman@katrineholm.se

Emma Odén, Utredare
Telefon: 0150-488133

Jens Thomsen, Utredare
Telefon: 0150-57259

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel Telefon: 0150-570 00

Sista ansökningsdatum: 2020-07-22

Ange referensnummer: C39741/2020

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.