/

Västra skolan söker en fritidspedagog

Arbetsplatsen

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”. På Västra skolan arbetar vi för ett öppet bemötande och ett interkulturellt förhållningssätt där vi är öppna för att se allas våra olikheter som tillgångar. Området är beläget i Katrineholms norra utkant med gångavstånd till centrum, liksom till skog och natur. Bebyggelsen är blandad med såväl nya som äldre villor, radhus och bostadsrätter samt hyreshus, Västra skolan är en tvåparallellig skola och har ca 280 elever.

Arbetsuppgifter

Västra skolan söker dig som är legitimerad fritidspedagog. Du kommer att arbeta i ett arbetslag på fritidshemmet. Du kommer att planera, genomföra och utvärdera arbetet på fritidshemmet tillsammans med dina medarbetare. Du kommer att arbeta viss del av dagen inom skolans verksamhet, där du bland annat planerar för olika rastaktiviteter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog och har legitimation. Erfarenhet är meriterande. Det är viktigt att du är trygg, stabil och har självinsikt. Att du kan se relationer i sitt rätta perspektiv, skilja på det personliga och professionella. Du kommer ofta med idéer och nya angreppsätt i arbetsrelaterade frågor. Har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Du ska ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter i ditt arbetssätt när förutsättningarna förändras. Snabbt kunna ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Se möjligheter i förändringar. Du ska kunna ta initiativ till nya förslag och arbetssätt. Sätta igång aktiviteter och uppnå önskat resultat. Ha förmåga att argumentera för och förklara varför aktiviteterna bör och kan genomföras.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Tillträde: Tillträde 20 augusti eller enligt överenskommelse
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Tillträde: 2019-08-20
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Maria Hertz, Rektor Västra skolan
Telefon: 0150-48 82 76
Mobil: 070-648 43 13

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel Telefon: 0150-570 00

Sista ansökningsdatum: 2019-08-16

Ange referensnummer: C30149/2019

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.