/
/

Sjuksköterskor till hemsjukvård och SÄBO

Arbetsplatsen

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två sjuksköterskor, både till vårdboende och till hemsjukvården! Arbetet innebär att bedöma och behandla patienter/boende, läkemedelshantering, sårvård och omvårdnadsdokumentation. Handledning av personal och teamarbete med övriga professioner är viktiga delar i arbetet. Som sjuksköterska ansvarar du för delegering enligt gällande författningar. I arbetet ingår också att bedriva systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete. Jourtid ansvarar du för kommunens samlade behov av hälso- och sjukvårdsinsatser tillsammans med kollega. Viss kvälls- och helgtjänstgöring förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alternativt med specialistutbildning till distriktssköterska eller med inriktning mot äldre. Tidigare erfarenhet av både öppen och sluten vård är meriterande. Arbetet är omväxlande och du förväntas kunna arbeta både självständigt såväl som i team. Vi söker dig som är trygg och stabil och med god förmåga att anpassa dig till förändringar. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha god datorvana. Som person är du självgående och har lätt för att fatta nödvändiga beslut inom ditt ansvarsområde. Du tar ansvar för din uppgift och styr självständigt ditt arbete. Samarbete med patienter, anhöriga och personal är en viktig del av arbetet och vi söker dig som kommunicerar med en positiv inställning. Du uppmärksammar andras synpunkter och kompetens och ger dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten. B-körkort är ett krav. Intervjuer kommer ske löpande.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Tillträde: eller enligt överenskommelse
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Tillträde: 2020-08-24
  • Antal platser: 2

Kontaktperson(er)

Anna Forsberg, Enhetschef
Telefon: 0150- 57527

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel Telefon: 0150-570 00

Sista ansökningsdatum: 2020-08-12

Ange referensnummer: C39667/2020