/

Utbildad barnskötare sökes till kvalitetspool

Arbetsplatsen

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av att arbeta i kvalitetspool i Samordningsområde Nords samtliga förskolor; Lasstorp, Guldregnet, Gersnäs, Norrgården, Bie och Julita. Tillsammans med två andra pedagoger avlöser man de ordinarie pedagogerna då de har reflektion och planeringstid. Arbetet passar dig som är flexibel och som vill ha variation under dagen. Du och dina kollegor arbetar som ett arbetslag och ni förflyttar er till två olika avdelningar per dag. Arbetet kan även innebära att du får arbeta med annan personal på förskolorna för att täcka upp där behov finns. Tillsammans med dina kollegor planerar ni utifrån läroplanens intentioner för att ge barnen en innehållsrik och lärande stund tillsammans med er i kvalitetspoolen.

Kvalifikationer

Att arbeta i kvalitetspool kräver att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter i ditt arbetssätt när förutsättningarna förändras. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar och agerar prestigelöst i förändringar samt agerar för att främja egen utveckling och fortsatt arbete. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Uppmärksammar andras synpunkter och kompetens och ger dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt i mötet med kollegor, barn och vårdnadshavare. B körkort är ett krav då ni behöver kunna förflytta er mellan förskolorna. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. För att undvika missförstånd behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

Detaljer

  • Arbetsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Dock tidigast 1/11.
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Tillträde: 2019-11-04
  • Antal platser: 2

Kontaktperson(er)

Josefine Johansson, Rektor
Telefon: 0150-56927
Mobil: 076-1852739

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel Telefon: 0150-570 00

Sista ansökningsdatum: 2019-10-31

Ange referensnummer: C31755/2019

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.