/

Leg sjukgymnast/Fysioterapeut

Arbetsplatsen

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i team med en arbetsterapeut samt sjuksköterska och omvårdnadspersonal i de verksamheter som finns inom förvaltningen, såsom ordinärt och särskilt boende samt inom funktionsnedsättningsområdet. Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga sjukgymnastiska arbetsuppgifter. Det kan t ex vara bedömningar av förflyttningsförmåga och behandlingar efter skada eller sjukdom, prova ut och förskriva hjälpmedel som kompensation för funktionsnedsättning eller i syfte att träna upp funktion samt instruera /handleda omvårdnadspersonal i det dagliga arbetet kring patienten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/ fysioterapeut. Då du själv ansvarar för att planera din dag behöver du vara självgående och strukturerad. Vi ser gärna att du är en ansvarsfull person som tar egna initiativ och beslut samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel när så krävs. Har du dessutom ett positivt förhållningssätt är det dig vi söker! B-körkort samt vana att köra bil är ett krav.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Tillträde:
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Tillträde: 2019-09-02
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Monica Persson, Sjuksköterskechef
Telefon: 0150-575 27
E-post: monika.persson@katrineholm.se

Pernilla Andersson, enhetschef sjuksköterskor
Telefon: 0150-57 573
Mobil: 070-377 60 18

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel Telefon: 0150-570 00

Sista ansökningsdatum: 2019-09-01

Ange referensnummer: C29632/2019

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.