/

Stödpedagog med inriktning mot verksamhetsutveckling

Arbetsplatsen

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1 200 engagerade medarbetare är en av förvaltningarna i Katrineholms kommun. Vårt uppdrag omfattar äldreomsorg, funktionsstöd, kommunal hälso- och sjukvård och biståndsbedömning. Förvaltningen har en väl fungerande verksamhet med tydligt medborgarfokus och goda resultat i nationella brukarundersökningar. Hos oss arbetar undersköterskor, sjukgymnaster, personliga assistenter, biståndshandläggare, sjuksköterskor och många fler. Tillsammans gör vi skillnad för de människor som behöver vårt stöd. Varje dag.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att skapa goda förutsättningar för socialpsykiatrins verksamhet att utföra insatser med hög kvalitet och ett effektivt sätt. Du kommer att ha ett övergripande ansvar över verksamhetens kvalitetsarbete som innebär att du dels kommer att jobba klientnära men även ansvara för att den dagliga driften utförs enligt verksamhetens mål. Du ska, i nära samarbete med enhetschef, ansvara för att det pedagogiska arbetet utvecklas genom handledning och stöttning till arbetsgrupperna inom socialpsykiatrin. Du kommer bland annat att ansvara för; att sammankalla till och hålla i kvalitetsråd, fördelning av beslut ut mot grupperna, kvalitetssäkring av till exempel dokumentation och genomförandeplaner. Även schemaadministration kan förekomma. Detta är en ny tjänst inom verksamheten och det finns därför stora möjligheter för dig att kunna utveckla uppdraget och dess utformning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning, till exempel beteendevetenskap, arbetsterapi, socialpedagogik, socionom eller erfarenhet/kunskap som arbetsgivaren anser som likvärdig. Har du utbildning i, eller erfarenhet av handledning och utvecklingsarbete är det meriterande. Vi söker dig med stort ansvarstagande och god samarbetsförmåga. Tjänsten ställer höga krav på självständighet och att du är strukturerad, kan fatta egna beslut och har fingertoppskänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Vi ser fram emot din ansökan!

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Tillträde: Enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande, vänta därför inte med din ansökan.
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Linda Andersson, Enhetschef socialpsykiatri
E-post: linda.andersson@katrineholm.se

Facklig(a) företrädare

Facklig företrädare, Nås via kommunens växel
Telefon: 0150-57000

Sista ansökningsdatum: 2021-10-03

Ange referensnummer: C63349/2021

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.