/

Skogsborgsskolan söker Fritidspedagog

Arbetsplatsen

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”. Skogsborgsskolan är en F-6 skola med integrerad fritidsverksamhet. Vi finns i centrala Katrineholm. Genom bra utemiljö med närheten till naturen har vi väldigt goda möjligheter att skapa bra verksamhet. På Skogsborgsskolan är vi stolta över att tillsammans ge våra elever en trygg miljö med möjlighet att utvecklas utifrån sina förmågor. Vi är en skola för alla där du kan vara dig själv. Vi har en hög andel behöriga lärare och god tillgång till SVA och Spec.

Arbetsuppgifter

Arbeta utifrån fritidshemmets uppdrag i läroplanen, i samverkan med skolan. Planera, genomföra och utvärdera verksamhet i klass och på fritidshemmet. Du bör inte vara främmande för att ta ansvar och driva utveckling.

Kvalifikationer

Fritidspedagogutbildning alt. Lärare med inriktning mot fritidshem. Erfarenhet är meriterande. Gärna erfarenhet av arbete på fritidshem. Vi lägger stor vikt vid att bygga förtroendefulla relationer i våra verksamheter så en positiv människosyn är nödvändig. Vi ser gärna att du är trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Att du tar ansvar för dina uppgifter och självständigt styr ditt arbete vad gäller att prestera resultat och välja arbetsmetod. Det är viktigt att du arbetar bra med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Uppmärksammar andras synpunkter och kompetens och ger dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Torbjörn Hildemark, Rektor
Telefon: 0150-575 93
E-post: torbjorn.hildemark@katrineholm.se

Jessica Claesson, Biträdande rektor
Telefon: 0150-57232

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel Telefon: 0150-57000

Sista ansökningsdatum: 2019-11-10

Ange referensnummer: C32118/2019

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.