/
/

Handläggare

Arbetsplatsen

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Viadidakt är en gemensam förvaltning för Katrineholms och Vingåkers kommuner. Vi arbetar med frågor som rör vuxenutbildning och arbetsmarknad. Vårt uppdrag är att höja utbildningsnivån i de båda kommunerna och att ge invånarna möjlighet att skapa förutsättningar för sin egen försörjning.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två handläggare till Vuxnas lärande! Som handläggare på vuxnas lärande ansvarar du för elevregistreringar i elevsystemet Alvis för samtliga studerande inom vuxenutbildningen. Du tar fram statistik och gör analyser som sedan ligger till grund för områdets systematiska kvalitetsarbete. I befattningen ingår även att göra rapporter till CSN, SCB och ta fram underlag till vuxnas lärande. Arbetsuppgifterna innebär att du kommer att göra uppföljningar, kvalitetsanalyser och redovisning av externa utbildningsanordnare. Att ansvara för ekonomisk uppföljning och redovisning av statsbidragsfinansierade utbildningar är några av dina arbetsuppgifter. Tjänsten innebär administration kopplat till chefsstöd såsom att ta fram underlag till rapporter, statsbidragsansökningar med mera. Övriga administrativa uppgifter och elevservice kan bli aktuella.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inriktad mot administration, statistik och- eller kvalitetsarbete. Du har även aktuell kunskap samt erfarenhet av arbete med administrativa arbetsuppgifter såsom; analys av statistik, kvalitetsrapporter, ekonomiska uppföljningar m.m. Vi ser även att du som söker har goda IT-kunskaper. Som person uppvisar du stor självständighet och är van att möta behov i ett första led och kan fungera som filter gentemot chefen och katalysator för elever och medarbetare. För att trivas med tjänsten tycker du om att arbeta i högt tempo har ett positivt sinne och utpräglad känsla för service. Du gillar att arbeta med ständiga förbättringar i verksamheten. Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till både arbetskamrater, andra yrkesgrupper och arbetsuppgifter. Vi söker dig som är noggrann, du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du är professionell i din yrkesroll, du har väl grundade och tydliga värderingar samt förmåga att tänka begreppsmässigt på frågor i ett etiskt perspektiv. Du arbetar bra med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du uppmärksammar andras synpunkter och kompetens samt ger dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Tillträde: Eller efter överenskommelse.
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Tillträde: 2020-09-01
  • Antal platser: 2

Kontaktperson(er)

Anna-Lena Karlsson, Rektor
Telefon: 0150-574 92
E-post: anna-lena.karlsson@viadidakt.se

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel Telefon: 0150-570 00

Sista ansökningsdatum: 2020-07-26

Ange referensnummer: C40000/2020

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.