/

Musiklärare Sandbäcksskolan

Arbetsplatsen

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”. Välkommen till Sandbäcksskolan -en läsande och lärande skola Sandbäcksskolan är en F-6-skola med tillhörande fritidshem. Skolan ligger centralt i ett område som växer. Vi har hög kompetens hos pedagogerna på skolan och behöriga lärare i alla skolans ämnen. Vi är en övningsskola med samarbete med flera olika lärosäten. På Sandbäcksskolan finns ett stort engagemang att utveckla skolan och undervisningen. Vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling för personalen, i form av kollegialt lärande och personlig professionsutveckling. Ett formativt förhållningssätt och ett språkutvecklande arbetssätt ska genomsyra all undervisning på skolan. Blir du en av oss får du en Mac och en iPad som arbetsverktyg. I undervisningen har du möjlighet att använda digitala verktyg då samtliga elever på skolan har en egen iPad och i vår musiksal får du tillgång till Smartboard. Vår musiksal är rikt utrustad med de lärverktyg du behöver för att bedriva god undervisning.

Arbetsuppgifter

Vi söker en musiklärare som ansvarar för musikundervisningen på skolan. Du får möjlighet att samarbeta med musikintresserade lärare och fritidspersonal, leda gemensamma musikaktiviteter och delta i skolans arbete med att utveckla musikundervisningen. I uppdraget ingår att planera, undervisa, dokumentera och följa upp undervisningen i musikämnet utifrån LGR 11.

Kvalifikationer

Musiklärarexamen och lärarlegitimation är ett krav. Vi är även intresserade av dig som har pedagogisk vana och erfarenhet från musicerande i olika sammanhang. Vi värdesätter att du har god initiativförmåga och tar initiativ till nya idéer och arbetssätt, och att du sätter igång aktiviter och uppnår önskat resultat. Du ska ha god samarbetsförmåga och god förmåga att lyssna och kommunicera. Du ska bidra till att ta ansvar för att nå uppsatta mål och dela med dig av dina egna kunskaper och erfarenheter. Vi sätter stort värde på ett gott ledarskap och vill att du är med och skapar engagemang för och delaktighet i elevernas utveckling och lärande. Erfarenhet är meriterande. Vi värdesätter att du har god initiativförmåga och tar initiativ till nya idéer och arbetssätt, och att du sätter igång aktiviteter och uppnår önskat resultat. Du ska ha god samarbetsförmåga och god förmåga att lyssna och kommunicera. Du ska bidra till att ta ansvar för att nå uppsatta mål och dela med dig av dina egna kunskaper och erfarenheter. Varmt välkommen med din ansökan!

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Tillträde: eller efter överenskommelse.
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Tillträde: 2019-09-02
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Sara Aldrin, Rektor
Telefon: 0150-573 58

Facklig(a) företrädare

Lärarförbunden, nås via kommunens växel Telefon: 0150-570 00

Sista ansökningsdatum: 2019-08-23

Ange referensnummer: C30226/2019

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.