/
/

Administratörer

Arbetsplatsen

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Viadidakt är en gemensam förvaltning för Katrineholms och Vingåkers kommuner. Vi arbetar med frågor som rör vuxenutbildning och arbetsmarknad. Vårt uppdrag är att höja utbildningsnivån i de båda kommunerna och att ge invånarna möjlighet att skapa förutsättningar för sin egen försörjning.

Arbetsuppgifter

Som administratör vid Vuxnas lärande kommer du att arbeta med varierande administrativa uppgifter relaterade till vuxenutbildning. Du kommer att vara en central gestalt i verksamheten. Du har kontakt med elever, lärare och skolledning. Du kommer också att sköta fakturahantering samt diverse bokningar och administration inom vuxnas lärande. Som administratör arbetar du även med schemaläggning och att vara behjälplig i elevsystemet Alvis. Samordnare för verksamhetens samhällskommunikation ingår i tjänsten. Övriga administrativa uppgifter kan tillkomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, gärna inom administration. Vi ser att du har aktuell kunskap samt flerårig erfarenhet på minst 2 år av arbete med administrativa arbetsuppgifter; såsom schemaläggning, beställning och inköp, fakturahantering, diarieföring, vikarieanskaffning etc. Vi förutsätter även att du har goda IT-kunskaper. Som person har du förmågan att arbeta självständigt, du identifierar och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare mot resultat. Att arbetar på ett noggrant och effektivt sätt är självklart för dig och du fattar nödvändiga beslut inom ditt ansvarsområde. Du är en person som innehar ett professionellt förhållningssätt, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är relationsskapande och samarbetar bra med andra människor. Du har en god social förmåga, du ser och använder nätverk som en naturlig del i att skapa yrkesmässiga relationer.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Tillträde: Eller enligt överenskommelse
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Tillträde: 2020-09-01
  • Antal platser: 3

Kontaktperson(er)

Anna-Lena Karlsson, Rektor
Telefon: 0150-574 92
E-post: anna-lena.karlsson@viadidakt.se

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel Telefon: 0150-570 00

Sista ansökningsdatum: 2020-07-26

Ange referensnummer: C40009/2020

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.