/
/

Leg sjuksköterska

Arbetsplatsen

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss! Vård- och omsorgsförvaltningen arbetar för att människor med särskilda behov och deras anhöriga ska kunna vara trygga och ha förutsättningar att leva som aktiva och självständiga medborgare. Välkommen till sjuksköterskegruppen på korttidsavdelningarna på Lövåsgården! Vi är en liten arbetsgrupp med mycket gemensam erfarenhet hos dina fem kollegor. Vi arbetar tillsammans för att ge våra patienter bästa möjliga korttidsvård.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på korttidsavdelningarna arbetar du med medicinska bedömningar, läkemedelshantering och andra hälso- och sjukvårdsuppgifter. Du arbetar med stöd och rådgivning till omvårdnadspersonal i nära samarbete med korttidsavdelningarnas enhetschef. Du samordnar, planerar och genomför hälso- och sjukvårdsinsatser på de tre korttidsavdelningarna på Lövåsgården. På korttidsavdelningarna arbetar vi i team där omvårdnads-, rehabiliteringspersonal, läkare samt kommunens vårdplaneringsteam ingår. Du arbetar dag-, kvällstid och ungefär var tredje helg enligt schema som görs gemensamt av gruppen var fjärde vecka. Dagtid arbetar du alltid tillsammans med andras sjuksköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska till sjuksköterskegruppen på korttidsavdelningarna Lövåsgården! Vi söker dig som är van att fatta egna beslut och har god pedagogisk förmåga. Du är van att handleda omvårdnadspersonal och studenter och du är trygg i din yrkesroll. Som person har du ett lösningsfokuserat och entusiasmerande förhållningssätt och du är van vid att arbeta både självständigt och i team. Vidare är du självgående, strukturerad, har gott omdöme och är flexibel. Du använder dina yrkeskunskaper i olika miljöer och har ett empatiskt förhållningssätt. Vi ser gärna att du är intresserad av utvecklingsarbete då vi ständigt utvecklar och förbättrar verksamheten. Det är meriterande om du har erfarenhet av vård av äldre i kommunal hälso- och sjukvård. Vi förutsätter att du har vana av IT-baserade journal- och rapporteringssystem och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Annica Lidén, Enhetschef
Telefon: 0150-575 73

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel Telefon: 0150-570 00

Sista ansökningsdatum: 2020-08-16

Ange referensnummer: C39384/2020

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.