Viadidakts överskottsmarknad

Kläder

Välkommen till Viadidakts överskottsmarknad i Katrineholm! Här kan du skänka saker du inte använder längre och fynda begagnade prylar i vår butik!

"Det som är skräp för någon kan vara värdefullt för någon annan". Under den devisen har överskottsmarknaden arbetat sedan starten 1988. Vår överskottsmarknad bidrar till återbruk för att värna om miljön.

Har du något att skänka?

Detta kan du lämna

Vi tar emot hela möbler, husgeråd, cyklar, böcker, kläder, textilier med mera. Obs! Vi tar inte emot vitvaror, byggvaror eller pianon.

Lämna direkt till butiken eller boka hämtning

Du kan själv komma och lämna dina saker direkt till oss under våra öppettider. Har du inte möjlighet att lämna själv kan vi komma och hämta hos dig. Överskottsmarknaden ligger i Katrineholm men vi hämtar och lämnar naturligtvis också saker i grannkommunerna. Ring 0150-577 34 för att boka en tid för upphämtning.

Inget att skänka? Gör egna fynd hos oss!

Förutom att skänka saker, kan du givetvis själv besöka överskottsmarknaden för att fynda billiga prylar. I vår butik hittar du allt från möbler och köksmaskiner till böcker och inredning.

Vi tar endast emot kontanter.

Öppettider och adress

Vi har öppet måndag-torsdag klockan 10:00-16:00 och fredagar 10:00-14:00 (gäller helgfria vardagar). Du hittar oss på Dalvägen 13 A i Värmbols industriområde. Sväng in mellan fotbollsplanerna vid Värmbols IP och följ skyltningen rakt fram hundra meter.

Vi nås på telefonnummer 0150-577 34.

 

Varmt välkommen in till oss!

Skicka ett tips om sidan till någon
Viadidakt
Telefon: Katrineholm 0150-48 80 90, Vingåker 0151-193 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Viadidakt
* = Obligatorisk uppgift
*