21 december 2016

Sök till ny vård- och omsorgsutbildning eller barn- och fritidsutbildning

Nu kan du söka två helt nya utbildningar på Viadidakt som ges via Komtetensutvecklingsinstitutet(KUI). Utbildningarna startar våren 2017 och ansökan är öppen till och med 20 januari 2017.

Båda utbildningarna är på gymnasial nivå och kursstart är den 20 mars 2017. Utbildningarna pågår under 75 veckor fördelat på tre perioder.

Studieform

Vård- och omsorgsutbildningen sker på distans men du deltar i öppen studieverkstad på plats i Katrineholm för handledning av lärare. Utbildningen Barn och fritid består av lärarledda lektioner i Katrineholm samt studier på distans via en webbaserad lärplattform.

Obligatoriska praktiska övningar samt examination genomförs på plats i Katrineholm för båda utbildningarna.

Framtidsyrken

Vård- och omsorgsutbildningen ger dig kompetens att arbeta som exempelvis undersköterska, boendestödjare eller skötare inom psykiatrisk vård. Barn- och fritidsutbildningen ger dig kompetens att arbeta som barnskötare eller elevassistent.

Ansökan och mer information

Till höger finns länk till ansökningsblankett som du använder om du vill söka utbildningen. Vill du veta mer om utbildningarna finns informationsblad om respektive utbildning till höger.

Kontakta våra studie- och yrkesvägledare om du har ytterligare frågor.

Informationsträff

Den 17 januari klockan 14:00 kommer KUI hålla i en informationsträff om utbildningarna. Träffen kommer att hållas i KTS-salen i Vita huset, Drottninggatan 18 i Katrineholm. Välkommen!

Skicka ett tips om sidan till någon
Viadidakt
Telefon: Katrineholm 0150-48 80 90, Vingåker 0151-193 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Viadidakt
* = Obligatorisk uppgift
*