22 juni 2011

Avslutning med Serios

Många var de som slöt upp på avslutningen för Serios, Viadidakts serietecknarutbildning i Vingåker. Både gamla och nya elever och lärare samt personal från Viadidakt medverkade. Här kan du se några bilder från avslutningsdagen.

Rektor Jan Berthelsen delar ut betyg
Den 22 juni 2011 avslutades den femte utbildningsgruppen i Serios och rektor Jan Berthelsen delade ut betyg till de 18 eleverna som gått Serios första år och påbyggnaden som kallas Serios pro.

Viadidakts introduktionssekreterare Linnéa Travén blädrar i några av Serioselevernas verk.
I Serios utbildningslokaler på Åbrogården fanns en miniutställning och vid receptionen visades elevernas nytryckta verk upp. Här bläddrar Viadidakts introduktionssekreterare Linnéa Travén i några av verken.

Nya och gamla serioslärare studerar "minnesväggen"
I hallen till Serios utbildningslokaler på Åbrogården hade nuvarande huvudläraren på Serios, Stefan Eriksson, arrangerat en miniutställning med motiv från avgångselverna. Serios första huvudlärare Reijo Stävenborg var inbjuden till avslutningen och imponerades över utvecklingen på utbildningen. Här syns även Lars-Åke Flodmark som är lärare i grafisk kommunikation samt utbildningssamordnaren Birgit Båvner.

Skicka ett tips om sidan till någon
Viadidakt
Telefon: Katrineholm 0150-48 80 90, Vingåker 0151-193 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Viadidakt
* = Obligatorisk uppgift
*

Relaterat

Läs mer om Serios