21 februari 2017

Seniorgalan - fullsatt två gånger om

Fika, underhållning och mingel med företag väntade de seniora gästerna. Allt under ledning av den folkkäre Ragnar Dahlberg. Den första Seniorgalan som arrangerades i Katrineholm blev en succé. Fullsatt två gånger om.

Göran Dahlström invigningstalade under Seniorgalan.
Göran Dahlström pasade under sitt invigninstal på att tacka alla seniorer för deras insats för Katrineholms kommun. Foto: Geza Simon.

Seniorgalan är en hyllning till alla dem som byggt upp samhället, säger arrangören Georgis Toumas. Galan är ett koncept som startade i Norrköping 2012 och har sen spritt sig till 13 nya städer, bland annat Katrineholm och Safiren den 21 februari. Framöver är målet att sprida galan till hela Sverige.

Fullsatt på Safiren.
Fullsatt x två på premiären av Seniorgalan. Totalt 600 besökare trotsade snövädret för en stunds trevlig samvaro, musik och det obligatoriska fikat. Foto: Geza Simon.

Besökarna, som ska vara minst 65 år i år, bjöds på fika, mingel och underhållning. Konferencier var Ragnar Dahlberg och den musikaliska underhållningen ansvarade Towe Widerberg för, känd från både Streaplers och sin egen orkester. Dessutom inledningstalade landshövding Liselott Hagberg och kommunstyrelsens ordförande Göran Dahlström.

Seniorgalan som är gratis, hade två sittningar. En förmiddags och en eftermiddags sittning. Varje tillfälle hade rum för 300 gäster. Det blev fullsatt till sista stol. En succé helt enkelt.

Kommunledningsförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-570 07
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Kommunledningsförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*