20 maj 2016

Nomineringarna regnar över Katrineholm - Almgården nästa

Äldre och personal på Almgården skålar i champagne för att fira nomineringen till Årets seniormåltid. Foto: Susanne Larsson

Almgårdens äldreboende i Julita är ett av tio äldreboenden i Sverige som är nominerat i kategorin Årets seniormåltid 2016.

På mindre än en vecka har White Guide redan nominerat Anneli Hedberg (S) till årets skolmatspolitiker och Camilla Wiström till Årets måltidschef. Nu sällar sig Almgårdens äldreboende i Julita till skaran och har nominerats till Årets seniormåltid.

Bedömningen är gjord av en jury som provat luncher i drygt 250 skolor, förskolor och seniorboenden runt om i Sverige. Vem som kommer att vinna titeln avgörs den 13 september på White Guide Junior-galan i Malmö.

- Jag blir så himla glad! Det är så roligt att vår kökspersonal som jobbar i det tysta, ofta med stor och personlig insats, får ett erkännande. All heder till kökschef Ann-Charlotte Johansson med personal, Camilla, Gunilla och Linda, för deras fina arbete på Almgården. Nu ska vi fira med champagne, säger enhetschef Susanne Larsson.

Almgårdens personal med blommor och champagne. Foto: Susanne Larsson

 

Fakta om White Guide
Syftet med White Guide Junior och White Guide Senior är att lyfta fram allt det goda som görs på förskolor, skolor och seniorboenden runt om i Sverige. White Guide är för offentliga kök vad Guide Michelin för restauranger.

Service- och teknikförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Service- och teknikförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*