16 april 2016

Karineholmsgalan 2016

Vi vill börja med att tacka och gratulera alla nominerade. För fjortonde året i rad hedras katrineholmare för insatser de gjort för staden under Katrineholms Galan. Årets ambassadörer blev Carl Göran och Annika Bonde, årets eldsjäl Mats Fredriksson, årets nyföretagare JKE fastighets- och trädgårdstjänst, och årets företagare Susanne Staf (utsågs redan under årets föreningslivsdagar). Samtliga pristagare hedrades på galan.

Jovan Radomir var kvällens konferencier, och guidade publiken med säker hand, genom årets gala. Kalle Moraeus och Linnea Gillstam bjöd på ljuvlig musik ackompanjerad av husbandet, med Henrik Olsson i spetsen. Revybaletten under ledning av Cia Ronach, som för övrigt utsågs till årets eldsjäl 2013, bjöd på dans med stor energi. 

Årets ambassadör tilldelas företrädare och marknadsförare som gör Katrineholm känt i omvärlden.

Grattis Carl Göran och Annika Bonde, årets ambassadörer!

Carl Göran och Annika Bonde, ambassadörer 2016

När familjen Bonde öppnar sina slottssalar och parker och låter Ericsberg bli mötesplats för dagens stjärnor njuter även Pinntorpafrun av uppmärksamhet från tv-tittare i hela landet. Nu fortsätter bryggan mellan historia och framtid att byggas och Katrineholm blir ett ännu tydligare mål på kartan.

 


 

Årets eldsjäl tilldelas en förebild och drivkraft för utvecklingsmöjligheter till gagn för katrineholmare och orten.

Grattis Mats Fredriksson, årets eldsjäl!

Mats Fredriksson, Årets eldsjäl 2016

I Katrineholms idrottsliv är Mats Fredriksson en vidsynt och uppskattad profil med ett tydligt socialt perspektiv. Han är KIF-ordföranden och idrottsledaren med ett engagemang som sträcker sig över flera decennier.

 


 

Årets nyföretagare tilldelas en företagare, vars företag får vara 3 år som äldst, och affärsidé bedömas vara utvecklingsbar.

Grattis JKE Fastighets- och trädgårdstjänst AB, årets nyföretagare!

Jonas Eriksson och Kenneth Ericsson, JKE, Årets nyföretagare 2016

För ett fantastiskt arbete i en bransch som är i uppgång, och har en ljus framtid med goda utvecklingsmöjligheter. 

 


 

Årets företagare tilldelas en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare.

Grattis Susanne Staf, HyresHuset, årets företagare!

En verksamhet som har utvecklats och expanderats på ett fantastiskt sätt, med känsla för både det affärsmässiga och med ett stor hjärta och engagemang för det lokala. 

 


Grattis till alla nominerade!

Katrineholms kommun
Postadress: 641 80 Katrineholm
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Katrineholms kommun
* = Obligatorisk uppgift
*