21 maj 2015

Katrineholm fyller 100 år 2017

Hur tycker du att vi ska fira? Stort eller smått. Galet eller sansat. Högt eller lågt. Dela med dig av ditt förslag så har du chansen att vinna två biljetter till Allsången på Djulö den 8 juli, när Electric Banana Band spelar.

Hela jubileumsåret 2017 ska genomsyras av firande i visionens tecken. Katrineholm – Läge för liv och lust! Senare i år påbörjas planeringsarbetet på allvar. Till dess vill vi ha massor av förslag i en idébank, som vi kan överlämna till projektorganisationen att arbeta vidare med på olika sätt.

Vi vill veta hur du tycker att vi under jubileumsåret kan sprida kunskap om Katrineholms historia, utveckling, kultur, näringsliv, natur och framtid! Hur skapar vi gemenskap och får alla att känna sig delaktiga i firandet? 

Som tack för ditt bidrag har du chans att vinna två biljetter till Allsången på Djulö som äger rum den 8 juli. Vi utser fyra vinnare, som får två biljetter vardera. De två förslag med flest röster vinner två biljetter vardera. Dessutom utser vår jury två vinnare som får två biljetter vardera. Juryn bedömer bidragen utifrån kriterier som kreativitet, nytänkande, långsiktighet och koppling till visionen Läge för liv och lust.

Tävlingen pågår 20 maj-21 juni. Tävlingen vänder sig till dig som har en koppling till Katrineholm. Du ska bo, jobba eller vara utflyttad katrineholmare för att delta. 

Har du frågor kring tävlingen? Kontakta infokontoret@katrineholm.se

Bild av tävlingsapp

Skicka ett tips om sidan till någon
Kommunledningsförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-570 07
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Kommunledningsförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*