Marknadsföring

För dig som under jubileet ska arrangera ett event eller på annat sätt vill uppmärksamma att vår stad fyller år finns en symbol samt exponeringsmaterial. Är det något du vill använda, skriv till 100@katrineholm.se.

Jubileumssymbol

Jubileumsymbolen ska användas av dig som arrangerar ett event med jubileumstwist eller har fått pengar att genomföra Mitt Drömprojekt.

Den får också användas av dig som är sponsor eller som på annat sätt bidrar till eller uppmärksamma jubileet.

Jubileumssymbolen finns i två former, en enkel med texten Katrineholm 100 samt texten Katrineholm 100 i en presentbox. Alla dessa finns i sex olika färger. Den enkla med bara text får du göra om till egen vald färg om du önskar. Vi skickar symbolen via mail (adress längst ner). Säg till vad du ska använda den till så får du rätt sorts filformat.

  

Symbol Katrneholm 100

#katrineholm100

Tänk på att uppmana deltagare i planering och genomförande av årets olika arrangemang att använda #katrineholm100 för att dela med sig av sina upplevelser. #Katrineholm100 kan användas både på instagram och Facebook. Bilder från publika konton på instagram som publiceras med #katrineholm100 visas på jubiluemswebben www.katrineholm100.se 

Exponeringsmaterial

För dig som arrangerar ett event finns material att låna under ditt evenemang. Vi har tagit fram beachflaggor och vepor. Veporna är 250 cm höga och 85 cm breda. De har rep i hörnen som kan fästas på vägg eller annat. Det finns även fysiska siffror, 100. Just nu är dessa i guld.

Beachflaggor i olika färger   Vepa

Exponeringsmaterial skyltfönster

För handeln, företag eller andra organisationer med skyltfönster eller ytor som exponeras för invånarna finns produkter att få.

Egna idéer?

Vill du ta fram eget material med tema Katrineholms 100? Eller har andra tankar. Hör gärna av dig till 100@katrineholm.se.

Skicka ett tips om sidan till någon