Kulturskolechefen har ordet

FEST I STAN!

Katrineholm firar ju hundra år, det har knappast undgått någon. Som en festlig avslutning på året bjuder vi nu in till FEST I STAN – EN VINTERKONSERT med medverkande katrineholmsmusiker och dansare från Syrien, Somalia, Eritrea, Iran, Västafrika, Balkan och Sverige.

Vi firar tillsammans i Tallåsaulan lördag och söndag 16-17 december klockan 16.00 - cirka 18.00.För att alla ska få vara med så är det helt gratis att komma in på festen. Kom gärna och mingla en stund innan konserten startar.

Det är väldigt roligt att vi kan arrangera konserten tillsammans med Perrongen, Musikens Hus, Viadidakt och Lyckliga gatorna. Dessutom medverkar medlemmar ur Musikkåren, Flens blåsorkester och Katrineholms symfoniorkester.

FEST I STAN blir ett perfekt avslut på ett år som har bjudit på en hel del nytt på Kulturskolan.

Vi har öppnat vårt hus på lördagarna, och många barn och vuxna har kommit och skapat både i bild- och slöjdsal, musiksalar och i vår danssal ”Älvan”. Vi erbjuder också verksamhet på Östra och Västra skolan under Lyckliga gatorna.

Vi har fått ett nytt hus som vi har döpt till ”Röda lådan”, där har vi byggt en svart låda, dvs en black box för teater och annat. Huset kommer också att fyllas med annan verksamhet. Bland annat hoppas vi på en inspelningsstudio.

Varje vecka möter vi mer än ett tusen barn och ungdomar som får träna sina konstnärliga förmågor, tillsammans med våra välutbildade pedagoger.

Välkomna till Öppna Kulturskolan!

Välkomna till Fest i stan!

Kulturskolan – skolan du längtar till!

 

Lennart Ejeby

Kulturskolechef

Skicka ett tips om sidan till någon
Kulturskolan
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-573 00
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Kulturskolan
* = Obligatorisk uppgift
*