Kulturskolechefen har ordet

Den ljusa tiden              

Med sju timmars soltid per dag behövs alla ljuskällor. Vi tänder så mycket vi kan. Allra bäst känns det ändå när vi tänder adventsljusen och all annan stämningsbelysning.

Kulturskolan bidrar i år med luciastämning i Katrineholms kyrka på självaste Luciadagen, 13 december. Dessförinnan finns chansen att lyssna och se på alla elevers fina resultat, både på bildelevernas vernissage, teateruppspel och många konserter, både stora och små.

Läs om allt som händer på vår hemsida www.katrineholm.se/kulturskolan.

Vinterns stora nyhet på Kulturskolan är Studyalong. Både elever och föräldrar har träffat på det, i form av att alla nu ska ha registrerat ett konto. Därmed är man med i ”familjen” och har möjlighet att boka kurser från den digitala kurskatalogen.

Till dig som redan går hos oss är det inga konstigheter. Du bokar helt enkelt den kurs du redan går på, med rätt tid och rätt lärare. Kom ihåg Luciadagen – det är sista dagen att boka din gamla kurs. Efter det datumet finns det risk att kursplatsen går till någon annan.

Om man vill boka ytterligare någon kurs så gör man det enkelt i kurskatalogen. Katalogen öppnar 14 januari. Du hittar katalogen här: www.studyalong.se. 

 

Välkommen till Kulturskolan – skolan du längtar till!

 

Lennart Ejeby

Kulturskolechef

Kulturskolan
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-573 00
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Kulturskolan
* = Obligatorisk uppgift
*