25 augusti 2014

Grattis Lovisa, Joachim och Eva!

Grattis Lovisa, Joachim och Eva!

I söndags mottog kulturskoleeleverna Lovisa Lill, fiol, och Joachim Panzar, slagverk, varsitt stipendium om 10.000 kr ur Gunnar Sellbergs stipendiefond. Samtidigt fick Kulturskolans pianolärare Eva Annfält ett ungdomsledarstipendium, också på summan 10.000 kr.

Utdelningen skedde i Musikens Hus, där stipendiaterna också gav en bejublad konsert.

Motiveringarna lyder:

Lovisa Lill
Lovisa började spela fiol hösten 2008. Hon visade tidigt talang och har en seriös inställning till sitt fiolspel. Lovisa gör alltid sitt bästa och har en stark vilja att spela så bra som möjligt med dynamik, musikalitet och mycket bra teknik för sin ålder. 

Joachim Panzar
Joakim har en stor genrebredd, fantastisk teknik och bra öron för vad som händer omkring sig i musiken, allt vad en bra trumslagare ska ha. Joakim är en viktig kugge i musikkårens trumled. 

Eva Annfält
Eva är en inspirerande och kompetent musiklärare som utgår från barnens och ungdomarnas önskemål, vilket kan skapa konstellationer utöver det vanliga. Eva skapar förutsättningar för eleverna som minskar prestationsångest och ökar självförtroendet och visar sina elever stort engagemang. Som elev hos Eva utvecklar du både ditt musicerade och kunnande, men också din personlighet.

 

Skicka ett tips om sidan till någon
Kulturskolan
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-573 00
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Kulturskolan
* = Obligatorisk uppgift
*