Mer pengar till dig som är ung!

Katrineholm Energi väljer att stödja Ungdomsverksamheten i Lokstallarna

Intäkterna från loppmarknaden som anordnas 2 gånger per år på Vika Avfallsanläggning skänks till ungdomsverksamheten i Lokstallarna. Pengarna ska användas till sådana saker som inte hör till kommunens normala ansvar.

Katrineholm Energi letar alltid efter lokala projekt att skänka loppmarknadernas intäkter till och nu har de beslutat att skänka intäkterna från loppmarknaden i 2 år till utvecklingen av Lokstallarna. En check på 100 000 kr överlämnades vid invigningen av Perrongen den 5 maj 2012.

Viktigt är att pengarna går till aktiviteter och/eller föremål av, med och för ungdomar i Katrineholm. Vill du som ungdom vara med och besluta kring pengarna eller har du idéer kring vad de ska användas till? Tveka inte att kontakta Per Borgström, fritidsledare.

På Vika Avfallsanläggning anordnas varje år i maj och september en stor loppmarknad. Den kan anordnas tack vare att kunderna på Vika Avfallsanläggning skänker saker som de inte vill ha längre men som är fullt användbara. Detta gynnar miljön eftersom sakerna används igen och sedan som ett extra plus så ger det även pengar till välgörande ändamål.

Ung kultur och fritid tackar Vika avfallsanläggning och Katrineholms Energi!

För mer information:

Anders Lindberg platsansvarig Vika Avfallsanläggning Katrineholm Energi, 0150-579 01 eller kontakta personalen i verksamheten.