En människa ligger under en svart filt som liknar olja

Cloth

29 augusti28 september 

Utställningen Cloth är en ccap-produktion där Cristina Caprioli är koreograf samt konstnärlig ledare och den kommer innehålla performativa inslag.

CLOTH - Film 
En cirka 25 min. lång filmatisering av live-installationen filt (under cover) 
Foto, redigering och ljudbild Madeleine Lindh 

UNDER - Bildspel 
En serie om 30 fotografier tagna under filten och under live-installationen är sammanställda till en film (de långsamma skiften mellan bilderna anger en rörelse som liknar en slowmotion film) 
Foto och redigering Håkan Larsson 

Fotografi 
En serie om 30 fotografier tagna ovanifrån live-installationen tryckts på plåtplattor av mindre format, vilka placeras på golvet i en rad som kartlägger hela utställningslokalens yta. För att iaktta fotona måste åskådaren böja sig över/”buga” inför varje foto. En koreografi i sig; en eller två åskådare åt gången, långsamt bugandes gåendes igenom hela lokalen. 

Foto-skärmar 
8 stora fotografier tagna underifrån. För att iaktta de självlysande bilderna måste åskådaren distansera sitt blickfokus, genom en bakåtrörelse, pressa sin egen kropp bort från bilden och mot motsatt vägg. 

Flickan 
En bild av en kvinnas krypande rörelse projiceras. Bilden anger ett ”bortom rummet” och den egna bildens krypande gång, samt återger de rörelser från live-installationen och som publiken själv kan erfara när den deltar i de interaktiva liveevenemangen. 

Interaktiv installation 
Live-installationen filt (under cover) utförs under tyget av dansare och besökare - som med hjälp av dansarna själva får utföra en egen koreografi under det dunkla tyget.

Skicka ett tips om sidan till någon