11 maj 2012

Vi söker Sveriges bästa ellärare

100 %. Ref. nr. 73/12.
Tillsvidareanställning med tillträde 2012-08-13.

Katrineholms kommun och näringslivet har i ett unikt samarbete startat en helt ny gymnasieskola inom naturvetenskap och teknik. De lokala företagen är delaktiga i både utformningen av respektive program och vad de ska innehålla. Det ger en bra och verklighetsbaserad undervisning som skapar goda förutsättningar för högskolestudier och ökar chansen att få jobb direkt.

Teknikcollege är Industrikommitténs kvalitetsstämpel på kompetenscentra där företag samverkar med kommuner och utbildningsanordnare kring teknik- och industriutbildningar. De regionala företagen har en nyckelroll. De är delaktiga i såväl utbildningarnas inriktning och utformning som själva innehållet.

Vi utvecklar Sveriges bästa elever genom att driva modern teknisk och naturvetenskaplig gymnasieutbildning. Rätt utbildning i rätt tid för ungdomar, vuxna och företag gör oss till det självklara förstahandsvalet.

Hos KTC finner du en skön mix av högskoleförberedande program och yrkesprogram och stora möjligheter att skräddarsy en utbildning efter dina önskemål.

Läs mer på : www.katrineholmstc.se

ARBETSUPPGIFTER

Undervisa elever från åk 1-3 på skolans El- och energiprogram och i första hand inriktningen Dator- och kommunikationsteknik och dess tillhörande kurser. Se Skolverkets sida här!

KVALIFIKATIONER

Katrineholms Tekniska College söker en behörig yrkeslärare inom dator- och kommunikationsteknik, i andra hand annan likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet av undervisning i gymnasieskolans kurser, att du innehar någon form av certifiering inom nämnda yrkesområde, ser vi som meriterande. Det är även klart positivt om du har goda kontakter inom branschen.

Som person ser vi att du är en öppen, strukturerad och samarbetsvillig person som både tycker om att arbeta i team och att lära dig nya saker på egen hand. Du kommer att ha ett stort stöd av ditt arbetslag samtidigt som vi gärna ser att du delar med dig av dina egna kunskaper och erfarenheter. Katrineholms Tekniska College arbetar med en-till-en: en dator per elev och anställd. Detta förutsätter god datorkännedom gärna i Mac-miljö.

UPPLYSNINGAR

Rektor David Rytter, tfn 0150-574 31

e-post: david.rytter@katrineholm.se

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Lärarförbunden nås via kommunens växel, tfn 0150-570 00.

ANSÖKAN

Din ansökan med CV och angivet ref.nr. vill vi ha senast 2012-05-25 till e-post adress: katrineholmstekniska.college@katrineholm.se eller med brev till Katrineholms kommun, Katrineholms Tekniska College, 641 80 Katrineholm.

Bildningsförvaltningen
Katrineholms Tekniska College

Katrineholms Tekniska College
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-574 30
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Katrineholms Tekniska College
* = Obligatorisk uppgift
*