SM i inomhusfotboll

Torsdagen den 26 november spelades tre matcher i SM i inomhusfotboll för gymnasieskolor. Första matchen var ett lokalderby mellan Duveholmsgymnasiet och Lindengymnasiet. Inledningen var jämn och efter ett fåtal målchanser var ställningen 1-1 i halvtid. Direkt efter pausvila tar Lindengymnasiet ledningen och det var en väckarklocka som behövdes för hemmaspelarna. Spelet lyfte och målen kom vilket gav en vinst till Duveholmsgymnasiet med 5-2. Mål gjordes av Sanjin Karic, Robin Villman och Tim Österberg.

Match två stod mellan Duveholmsgymnasiet och John Bauer gymnasiet från Linköping. Det fina och effektiva spelet som avslutade första matchen fortsatte och killarna från Duveholmsgymnasiet hade 3-0 i halvtid efter två mål av Ola Hagberg och Robin Villman. I andra halvlek fortsätter målen att rulla in med hjälp av Vedran Benca och Tim Österberg. På slutet trycker bortalaget på vilket ger dem två mål men matchen blir en hemmavinst med 5-2.

Den avslutande matchen vinner John Bauer gymnasiet mot Linden gymnasiet med 7-2. En öppen match med många spelvändningar, skickliga anfallskombinationer och en defensiv som inte alltid var högprioriterad.

Beröm till alla spelare från Duveholmsgymnasiet! Nu väntar lottning och nya matcher efter jullovet.

Duveholmsgymnasiet
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-574 30
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Duveholmsgymnasiet
* = Obligatorisk uppgift
*