Henrik Holen - BA14

Henrik Holen går i årskurs 1 på Bygg- och anläggningsprogrammet
Foto: Annika Linder

Bygg- och anläggningsprogrammet, årskurs 1


Hur har dina första månader på gymnasiet varit?

Mina första månader på gymnasiet har varit jätte bra. Jag tycker att det har varit jättekul för att nu får jag äntligen göra det jag har velat så länge. Jag är mycket piggare på att gå till skolan. Innan jag började på gymnasiet var jag väldigt less på skolan. Jag hade ingen motivation att gå till skolan och jag tyckte i princip allt var tråkigt.

En viktig sak är också hur lärarna är. Dom lärarna som jag har nu är bland dom absolut bästa jag har haft och dom gör allt så mycket roligare. Dom är seriösa men dom kan samtidigt skoja och det är väldigt bra, så att dom inte är jättestrikta hela tiden. Lärarna vinner jättemycket på det.

Motsvarar skolan och programmet dina förväntningar?

Skolan och programmet motsvarar absolut mina förväntningar som jag hade innan. Allt är ungefär som jag hade tänkt mig och lite till, alltså roligare än vad jag hade trott.

Vad ser du mest fram emot under resten av gymnasietiden?

Det är framför allt att lära mig mer om bygg och att bli duktig på det jag kommer att göra senare i mitt jobb. Det som ska bli riktigt kul är att få komma in på sin inriktning som man har valt och få arbeta och lära sig mer om hur allt funkar i sitt blivande yrke.

Duveholmsgymnasiet
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-574 30
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Duveholmsgymnasiet
* = Obligatorisk uppgift
*