3 maj 2016

Vi söker en idrottslärare

Katrineholm finns där västra och södra stambanorna möts, med goda förbindelser från Stockholm och Göteborg. Katrineholms kommun har cirka 33 000 invånare och befinner sig i ett expansivt läge. I Katrineholm är lust den drivande kraften för skapande och utveckling – för liv, lärande och företagsamhet! Läget är rätt – rätt geografiskt och rätt för handling och förändring. Vi är en kommun som växer och som vill fortsätta växa och utvecklas. Vårt mål är att bli 40 000 invånare. Vill du vara med?

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt.

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen "Läge för liv och lust".

ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga idrottsläraruppgifter utifrån styrdokumenten. Arbete i team med skolans övriga idrottslärare samt tillhörighet till ett arbetslag. Mentorsuppgifter kan förekomma. God vana vid datoranvändning krävs.

KVALIFIKATIONER

Legitimerad lärare.

Du som söker ska ha lätt för att anpassa dig till och ser möjligheter i förändringar. Du är en naturlig ledare som skapar engagemang och delaktighet. Du ser en god relation som en viktig grund för elevers lärande.
God samarbetsförmåga och stresstålighet är viktiga egenskaper.

ÖVRIGT

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning.

I Katrineholms kommun är vi stolta över vårt arbete med genusmedveten styrning. Våra verksamheter ska leverera en service, en resursfördelning och ett bemötande på lika villkor för kvinnor och män, flickor och pojkar. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Katrineholms kommun tillämpar rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!


Varaktighet, arbetstid

Deltid. 75% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2016-08-15 , upphör: 2017-06-20 .


Lön

Månadslön


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2016-05-11

Ange referens: C6249/2016

Ansökan via webb


Kontaktpersoner

Anne-Maj Kihlstrand, Rektor 0150-574 35
anne-maj.kihlstrand@katrineholm.se


Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0150-57000

Skicka ett tips om sidan till någon
Duveholmsgymnasiet
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-574 30
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Duveholmsgymnasiet
* = Obligatorisk uppgift
*