11 september 2015

Vi söker en Speciallärare/specialpedagog

Stödundervisning hos specialpedagogerna
Elever i ett av studierummen hos specialpedagogerna. Foto: Annika Linder

Vi söker dig som vill undervisa och handleda ungdomar med inlärningssvårigheter både individuellt och i grupp. Du ingår i ett team med tre speciallärare samt skolans elevhälsoteam. Vi arbetar i en lugn miljö i fina lokaler­­ som ligger i anslutning till skolans bibliotek.

Tjänsten är en tills vidare anställning på 100% med tillträde 2015-11-15 eller enligt överenskommelse

Ref.nr A498933/2015

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ingå i ett speciallärarteam bestående av tre speciallärare samt i skolans elevhälsoteam. Speciallärarteamet servar både Duveholmsgymnasiet och Katrineholms Tekniska College som är belägna i samma huskomplex. Undervisning av elever med inlärningssvårigheter sker både individuellt och i grupp från både nationella program och introduktionsprogrammen. I tjänsten ingår också att handleda elever, lärare och arbetslag och att ha föräldrakontakt. En del av arbetet består av att göra pedagogiska utredningar av elever med t.ex. läs- och skrivsvårigheter.

KVALIFIKATIONER

Lärarexamen, helst i svenska och/eller matematik, speciallärarutbildning eller specialpedagogutbildning. Goda kunskaper om och erfarenhet av att arbeta med kompensatoriska hjälpmedel. Tjänsten förutsätter god samarbetsförmåga. Erfarenhet av läs- och skrivinlärning och gymnasielärarexamen i kombination med speciallärar/specialpedagogutbildning är meriterande.

OM SKOLAN

Duveholmsgymnasiet ligger i en naturskön miljö nära Katrineholms idrottsanläggningar. Vi delar byggnaden med Katrineholms Tekniska College med vilka vi har ett tätt samarbete. Vardera skolenhet har ca 500 elever och totalt arbetar ca 130 personer på våra två skolor.

UPPLYSNINGAR

Rektor Anne-Maj Kihlstrand, tfn 0150-574 35
e-post: anne-maj.kihlstrand@katrineholm.se

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås via kommunens växel, tfn 0150-570 00

Din ansökan med CV och angivet ref.nr. vill vi ha senast 2015-09-28 och du söker via länken Offentliga jobb, öppnas i nytt fönster

Till dig som säljer rekryteringstjänster: Katrineholms kommun är i denna rekrytering inte intresserad av andra rekryteringstjänster.

Skicka ett tips om sidan till någon
Duveholmsgymnasiet
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-574 30
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Duveholmsgymnasiet
* = Obligatorisk uppgift
*