5 oktober 2015

Bruno - vår nya skolvärd

Bruno, vår nya skolvärd

Bruno är Duveholmsgymnasiets och KTCs nya skolvärd. Han är en glad, tålmodig och rättvis 51-åring, som tycker väldigt mycket om att jobba med ungdomar. Tidigare har han jobbat som bland annat fritidsledare.

Bruno har jobbat på skolan sen i augusti och tycker det är jättekul att få träffa alla ungdomar.
– Ja, de vuxna är inte så tokiga de heller, säger han med glimten i ögat.

Första tiden på skolan har han varit mycket borta hos fordonsprogrammet för att hjälpa till eftersom att han själv har varit lastbilschaufför.

Bruno har många bollar i luften, både på fritiden och på jobbet där han har flera olika uppgifter. Han finns ute i korridorerna och är som en länk mellan elever och rektorer för att kunna tala om hur eleverna vill att det ska se ut eller vad som ska hända. På fritiden är han gymnastikledare för småkillar, spelar golf och är ordförande i Katrineholmsrevyn. Ja, om det nu ryms någon fritid bland så många aktiviteter.

Om du har någon idé om hur du vill att det ska se ut, eller något som du vill ska hända, så är det bara att komma förbi och prata med honom. Vill du bara komma dit och prata en stund, om vad som helst, så går det också bra. Bruno kommer att sitta vid elevkårens rum, eller i alla fall finnas där i närheten, mellan klockan 11 och 13 varje dag.

Är dörren öppen är du välkommen in!

Skicka ett tips om sidan till någon
Duveholmsgymnasiet
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-574 30
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Duveholmsgymnasiet
* = Obligatorisk uppgift
*