4 december 2012

Vi söker gymnasielärare i engelska och spanska, 70%

Ref. nr. 186/12.
Tillsvidareanställning med tillträde 2013-01-20.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den interna personalplaneringen tillåter det.

Duveholmsgymnasiet är kommunens största gymnasieskola med ca 600 elever. På skolan finns fem nationella program och introduktionsprogrammen.

Skolan ligger i en naturskön miljö vid stadens idrottsanläggningar. De olika programmen är placerade i hemvister vilket ger eleverna en upplevelse av den lilla skolan i den stora och att de känner trygghet och trivsel.

På Duveholmsgymnasiet använder sig alla lärare av digitalt lärande i sin undervisning, detta för att alla elever ska känna en ökad lust till inlärning.

ARBETSUPPGIFTER

I tjänsten ingår undervisning i engelska och spanska. På Duveholmsgymnasiet arbetar vi i arbetslag och tjänsten förutsätter ett intresse för att delta i arbetslagsarbetet, att arbeta tematiskt, projektinriktat och ämnesövergripande. I tjänsten ingår också mentorskap.

Flexibilitet är viktigt och en framgångsfaktor är att hitta individuella lösningar.

KVALIFIKATIONER

Gymnasielärarbehörighet God samarbetsförmåga i arbetslag samt med elever och vårdnadshavareStort intresse för elevers lärande och utveckling Intresserad av att utveckla ämnena och arbetslaget i samråd med såväl karaktärs- som kärnämneslärareIntresse för entreprenörskap och internationaliseringGoda IT-kunskaper, gärna i Mac-miljöIntresse av att arbeta med datorn som pedagogiskt verktyg

UPPLYSNINGAR

Rektor Anne-Maj Kihlstrand, tfn 0150-574 35

e-post: anne-maj.kihlstrand@katrineholm.se

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Lärarförbunden nås via kommunens växel, tfn 0150-570 00.

ANSÖKAN

Din ansökan med CV och angivet ref.nr. vill vi ha senast 2012-12-15 till
e-post adress: duveholmsgymnasiet@katrineholm.se eller med brev till Katrineholms kommun, Duveholmsgymnasiet, 641 80 Katrineholm.

Till dig som säljer rekryteringstjänster; Katrineholms kommun är i denna rekrytering inte intresserade av andra rekryteringstjänster.

Bildningsförvaltningen
Duveholmsgymnasiet

Duveholmsgymnasiet
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-574 30
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Duveholmsgymnasiet
* = Obligatorisk uppgift
*