6 december 2014

Stavstugan - ett lyckligt slut

Stavstugans barn och personal hittade pyntad gran i Backavallsskogen igår på promenaden

När man lever i ett litet äventyr kan nästan vad som helst hända. Som igår när barn och pedagoger lite oväntat hittade en fint pyntad gran i skogen vid Backavallen-spåret.

Alla kan vi inse att det har varit några oerhört tuffa dagar för Stavstugans förskolechef Lena Borghede och hennes proffsiga medarbetare. Personalen bekräftar samtidigt att de har haft det toppen med barnen:
- Våra barn har både haft roligt i hallen och varit trygga. Och det känns skönt att veta att det finns så många människor som har engagerat sig och brytt sig om oss.

Under veckan har barnen fått upptäcka nya miljöer både inne och ute. De har klättrat och promenerat i den stora skogen vid Backavallen. Hoppat på de stora idrottshallsmadrasserna. Busat och lekt i de rymliga hallarna. Dansat med Kulturskolans danspedagog Susanne Ström. Tittat på skolbarnbiofilm. Och mycket, mycket mer.

Men nu är det över!

I helgen målas Humlans och Fjärilens entré på Stavstugan. Så på måndag är det dags att återgå till det lite mer hemtama vardagslunket på Stavstugan.

Bildningsförvaltningen vill passa på att önska Stavstugans alla medarbetare, barn, vårdnadshavare - och alla som de senaste dagarna lagt ner sin själ i att jobba för ett lyckligt slut - en riktigt skön och vilsam andra adventshelg!

Bildningsförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: Reception: 0150-572 70
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Bildningsförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*