8 september 2015

Följ våra skolors utvecklingsarbete

Två flickor sitter på en stenmur och läser böcker.

Under sommaren lanserades Katrineholms skolors nya utvecklingssida – Utveckling pågår. Här följer du våra förstelärare och utvecklingsledare i sitt arbete med att öka måluppfyllelsen i våra skolor samt tar del av annat som har med skolutveckling att göra.Vi brinner för att stimulera och utveckla barn och ungdomar från förskola till gymnasieskola. Tryggt och etablerat men med ett nytänkande där våra lärare hela tiden sätter elevernas utveckling i fokus.

I Katrineholms skolor ska barn och unga praktiskt få tillämpa sina kunskaper och utveckla sin kreativitet och initiativförmåga. Eleven får en unik förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt.

"Här ska liv och lust leva"

På webbplatsen Utveckling pågår kommer Katrineholms skolors olika utvecklingsprojekt att presenteras. Våra förstelärare, utvecklingsledare och skolledare bloggar om undervisningen, sina uppdrag, lärandeprocesser, intressanta situationer och diskuterar nationella och lokala skolfrågor.

"Vi ska berätta om allt det fantastiska utvecklingsarbete som sker. I vår verksamhet finns engagemang, professionalism och positiv anda. På den här sidan ska liv och lust leva – för lärandet", säger Anna Thörn, verksamhetschef i Katrineholms skolor.

Välkomna att gå in och läsa samt kommentera våra bloggares inlägg!

Gå till Utveckling pågår här.

Bildningsförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: Reception: 0150-572 70
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Bildningsförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*

Relaterat

Utveckling pågår