Hjälp och support - Katrineholm

Hjälp och support

Ett frågetecken. Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om Lärknuten och information om hur du kontaktar supporten. 

Hur gör jag för att logga in? 

Du loggar in på www.larknuten.se utifrån om du är elev, vårdnadshavare, personal i förskola och grundskola, personal i gymnasieskola eller administrativ personal. 

Min inloggning fungerar inte. Vad ska jag göra?

Vårdnadshavare

Har du som vårdnadshavare saknar eller har problem att logga in med ditt BankID tar du kontakt med din bank.

Elev

Har du som elev problem att logga in tar du kontakt med någon av dina lärare som kan hjälpa dig vidare. Glöm inte att gå in på byt.katrineholm.se för att på egen hand kunna återställa ett bortglömt lösenord.

Personal

För att kunna logga in som personal måste du först välja vilken verksamhet du är anställd i: förskola grundskola, gymnasieskola eller administratör. Om du arbetar i två olika delar av verksamheten kontaktar du Servicedesk 56900 för att få veta vilken verksamhet ditt konto är anpassat för. Har du som personal problem att logga in i lärplattformen tar du kontakt med kommunens Servicedesk på telefon 0150-569 00 eller e-post 6900@katrineholm.se.

Jag är både vårdnadshavare och personal, hur ska jag logga in?

Du måste välja om du vill logga in som antingen vårdnadshavare eller personal. Beroende på vilken roll du loggar in som, får du tillgång till olika funktioner. Som vårdnadshavare loggar du in med BankID och som personal loggar du in med dina AD-uppgifter (användarnamn och lösenord som du använder när du loggar in på din e-post).

Vem har konto i Lärknuten?

Alla vårdnadshavare, elever och anställda i bildningsförvaltningen, har tillgång till Lärknuten.

Finns det en app för Lärknuten?

Lärknuten består av tjänster från flera system och vissa av dem har även tillhörande appar. Gå in på varje tjänst för att se vad appen heter för just den tjänsten.

Kontakta oss

Lärknuten-support

För tekniska frågor och problem i Lärknuten, kontakta larknuten@katrineholm.se. Vi besvarar frågor på e-post vardagar mellan klockan 08-17.

Bildningsförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: Reception: 0150-572 70
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Bildningsförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*