• Åsa Bergström och Magdalena Norin

  Skolinspektionens beslut: Grönt på alla punkter!

  Vi är förstås väldigt glada och oerhört stolta över att ha fått grönt och godkänt inom alla de områden som Skolinspektionen granskade under höstterminen:
   - Undervisning och lärande,
   - Extra anpassningar och särskilt stöd,
   - Bedömning och betygssättning,
   - Trygghet, studiero och åtgärder mot kränkande behandling,
   - Förutsättningar för lärande och trygghet samt
   - Styrning och utveckling av verksamheten.

 • Kvalitetspriset till arbetslag 7-9L!

  Staffan Ljusberg, Maria Ekberg, Annelie Järlestam, Filip Söderberg, Oskar Petrén, Görel Eriksson och Jörgen Haglund kammade i år hem bildningsnämnens kvalitetspris. Något både de och alla vi andra på Tallåsskolan är omåttligt stolta över, förstås!

Meddela frånvaro på nummer 0150-574 05

Om du vill meddela att ditt barn inte kommer till skolan, och inte har möjlighet att lägga in det själv på PingPong, är du välkommen att ringa 0150-574 05. Där kan du lämna ett meddelande med ditt barns namn och klass.

Så klart vi finns på Facebook!

Där berättar vi om allt spännande och bra som händer på skolan, så följ oss gärna.

Logotyp Lärknuten

Lärknuten heter numera Ping Pong

Det vi nu menar med Lärknuten är den portal där du loggar in för att nå vidare till några av Katrineholms skolors e-tjänster, däribland Ping Pong. Appen PING PONG Mobile vill vi verkligen rekommendera! Den ger dig riktigt bra koll.

 • i Katrineholms skolor

  I Katrineholms skolor får du en unik förutsättning att utveckla dina talanger och blomstra i din egen takt. Hos oss är det enkelt att hitta en utbildning som passar just dig. Våra skolor finns nära runt om i hela kommunen.

 • Översätt vår webbplats med Google Translate

  Nu ökar vi tillgängligheten genom att lansera Google translate på Tallåsskolans webbplats. Google translate är ett webbverktyg som översätter text och webbsidor direkt till det språk som du vill ha. Verktyget stöder bland annat engelska, tyska, arabiska, finska, grekiska och kinesiska.

Aktuellt

Evenemang

Inga händelser hittades