4 juli 2013

Avkopplad och uppkopplad i Katrineholm

Sveriges Lustgård, Katrineholm fortsätter bygga ut den digitala infrastrukturen. Nästa plats att koppla upp är fritidsområdet Djulö. Nu kan besökare ta med sig sin bärbara dator, mobil, läs/surfplatta och sätta sig i gräset vid badplatsen för en stunds uppkopplad avkoppling.

Koppla av på en gräsmatta i Stadsparken med Spotify i lurarna. Lägg upp Instagrambilder från familjens kanottur vid Djulöbadet. Det  blir nu möjligt via det fria nätet ”Anslutning Katrineholm”.

– Vi fortsätter vårt arbete med att bygga framtidens Katrineholm och där har trådlös infrastruktur en given plats. Förra året kopplade vi upp Stadsparken, vilket i år har fått extra sändare för bättre och starkare mottagning. Sedan tidigare har vi försett de flesta av våra skolor, alla högstadier med fritt WiFi. Nu kopplar vi upp Djulöområdet. På detta sätt ökar vi servicen för kommunens invånare och besökare, inte bara genom att ge dem ett fritt WiFi  utan också genom att göra kommunal information enklare tillgänglig via denna kanal, säger Göran Dahlström (S) kommunstyrelsens ordförande i Katrineholms kommun.

Djulö beräknas vara inkopplat och uppkopplat under vecka 29.

För mer information kontakta
Göran Dahlström (S) ordförande kommunstyrelsen, telefon 070 – 665 28 22

Skicka ett tips om sidan till någon
Kommunledningsförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-570 07
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Kommunledningsförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*