18 maj 2016

Felanmälan - nu ännu enklare

Välkommen till Katrineholms kommuns nya system för felanmälan och synpunkter!

Felanmälan finns både här på webben och som en app till din smarta telefon eller surfplatta. Appen laddar du enkelt hem från din app-butik och den är såklart helt gratis. Kontakta oss med ärenden som gäller stads-, gatu, eller friluftsmiljöer. I appen kan du också se vilka ärenden som redan kommit in till oss. De visas som nålar på en karta eller i en lista. Om vi redan fått in en anmälan om ditt ärende kan du, genom att klicka på nålen, välja att få återkoppling på det ärendet i stället för att göra en ny anmälan.

Vill du ha hjälp att ladda hem appen till din telefon och någon som visar dig hur den fungerar? Kom till Stortorget imorgon fredag och lördag, 20-21 maj, då vi har kontoret på stan och kan hjälpa dig! 

Du kan höra av dig till oss med sådant som rör till exempel gator, gång- och cykelbanor, parker, stränder, belysning, klotter och motionsspår. Vi arbetar ständigt med kommunens utemiljöer, men med din hjälp kan vi bli ännu bättre och åtgärda fel ännu snabbare. Kanske inte lika snabbt som i informationsfilmen här nedan, men du fattar principen... :)

Vid akuta fel ringer du 0150-571 69, där det finns jourbemanning dygnet runt.

Tack för att du hjälper oss att sköta om Sveriges lustgård!

 

Loading the player ...
Skicka ett tips om sidan till någon
Service- och teknikförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Service- och teknikförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*