18 juni 2014

Utmana dig själv och andra att göra Katrineholmaren!

I Katrineholmaren ingår Ceresloppet som körs i maj, Linneasimmet som arrangeras nu i juni och KK-joggen som genomförs i augusti. Alla som körde Ceresloppet har med andra ord chansen att klara utmaningen redan i år.

Tommy Durlind kläckte idéen om ”Katrineholmaren”. Ceresloppet (115 km) och KK-joggen (kvartsmaran) är ju redan etablerade tävlingar som kändes naturliga att inkludera i utmaningen, men det saknades ett lokalt simlopp. Tommy kontakta Linnéa Eriksson som har ett förflutet som simmare. Idag har hon bland annat vuxenkurser i crawl. Linneasimmet är 1000 meter och genomförs vid Djulöbadet den 27 juni klockan 19. Anmälan och mer information hittar du via webbplatsen Katrineholmaren

Katrineholms kommun är stolt sponsor till alla tre tävlingarna som ingår i Katrineholmaren. Kommunen är också sponsor av Diggiloo i sommar.

-Vi ser gärna att så många som möjligt antar den här utmaningen och att Katrineholmaren blir ett etablerat begrepp, därför har de som deltar i Linneasimmet chansen att vinna två VIP-biljetter till Diggiloo i sommar, säger informationschef Maria Magnusson.

Se filmen där Tommy och Linnéa berättar om Katrineholmaren och Linneasimmet. 

 

Skicka ett tips om sidan till någon
Kommunledningsförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-570 07
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Kommunledningsförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*