3 augusti 2014

Trafikinformation inför Diggiloo

Här presenterar vi den information du behöver för att på bästa sätt ta dig till Diggilooföreställningen vare sig du kommer med apostlahästar, på cykel eller motorburen.

Trafikkarta inför Diggiloo
Klicka på bilden för att ladda hem en karta över området

Diggiloo är ett stort evenemang som lockar stor publik och inför föreställningen har ett omfattande arbete lagts ner för att förhindra trafikproblem och minimera utsläppen från alla motorfordon. Trafiken till konserten leds därför utanför centrum.

Trafiksituationen 

Lördagen den 9 augusti kommer vägarna till Djulö att vara avstängda för trafik. Detta förbud gäller dock inte taxi, bilar med handikapptillstånd och gäster tillhörande campingen, Stora Djulö Herrgård eller vandrarhemmet. Du som är restaurang- eller vandrarhemsgäst måste ha P-tillstånd.

Gratisbuss

Till och från konserten finns möjlighet att åka gratisbussfrån Woodyhallen och Backavallen där det finns gott omparkeringsplatser. Det körs även en anslutningsbuss till Woodyhallen/Backavallen från Resecentrum (järnvägsstationen).

Det här gäller på gång- och cykelbanor

På gång- och cykelbanorna gäller inga förbud, utöver de vanliga, så man kan med fördel promenera eller cykla till Djulö. För mer trafikinformation och P-tillstånd kontakta trafikgeneral Leif Öskog. Du hittar kontaktinformation i nedan. I högerspalten kan du även ladda ned en karta över området och vilka trafikregler som gäller under dagen.

Kontakt:
Trafiksamordnare Leif Öskog, telefon: 0705-92 23 08.
E-post: leif.oskog@gmail.com
Biljettköp: Nortic 0455-61 97 00.

Skicka ett tips om sidan till någon
Katrineholms kommun
Postadress: 641 80 Katrineholm
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Katrineholms kommun
* = Obligatorisk uppgift
*

Mer information

Se karta över området