23 september 2014

S och M fortsätter tillsammans

På en pressträff idag den 23 september tillkännagav Göran Dahlström (S), Fredrik Olovsson (S), Lars Härnström (M) och Christer Sundqvist (M) att de nu fått i uppdrag via sina medlemsmöten att forma en gemensam politisk plattform för de kommande fyra åren.


Från vänster: Fredrik Olovsson, Göran Dahlström, Lars Härnström och Christer Sundqvist berättar för media om det fortsatta samarbetet mellan Socialdemokraterna och Moderaterna. FOTO: Geza Simon
 

De senaste fyra årens samarbete har enligt Göran Dahlström och Lars Härnström fungerat bra.
 – Vi har hela tiden haft Katrineholms bästa i åtanke i vårt samarbete. Katrineholm är på rätt väg och vi vill fortsätta det arbetet som vi påbörjat tillsammans, säger de båda.

FAKTA
Efter valdagen ska politikerna komma överrens om hur makten ska fördelas och vem som ska ha ordförandeposterna i nämnder, styrelser och i fullmäktige. Likaså börjar politikerna diskutera vilka som ska ingå i kommunstyrelsen.

Den nya mandatperioden för fullmäktige börjar den 15 oktober. Inför det nya fullmäktiges första möte den 20 oktober (preliminärt datum) meddelar länsstyrelsen vilka 51 ledamöter som tagit plats i kommunfullmäktige. Länsstyrelsen meddelar också vilka som blir ersättare i fullmäktige.

Läs mer om "Vad händer efter valet"

Skicka ett tips om sidan till någon
Kommunledningsförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-570 07
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Kommunledningsförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*