24 september 2014

Hälsoveckan - ett friskare Katrineholm

För femte året i rad arrangerar Katrineholm en kampanjvecka som syftar till att uppmuntra goda matvanor och fysisk aktivitet, ett friskare Katrineholm. Hälsoveckan är en vecka som ger Läge för liv & lust. Och är helt gratis.

Hälsoveckan är egentligen inte rätt namn. Om sanningen ska fram pågår det mesta av aktiviteterna du kan läsa om i programmet året om i vår kommun. Hälsoveckan är ett sätt för oss att berätta om allt det bra som ständigt pågår i vår kommun i hälsans tecken.


FOTO: Från förra årets Hälsovecka då kommunfullmäktigemötet kuppades. Precis när fullmäktigeordföranden Leif Tronelius annonserade att mötet skulle ta en paus stormades salen av cirka 15 dansare. Med gemensamma krafter fick de samtliga politiker att röra sig till tonerna av ABBA. Safiren gungade som aldrig förr.

 

Hoppas du kan hitta något i veckans program som passar just dig. Hälsa handlar inte bara om mat och motion, det är så mycket mer. Konst, kultur, trädgård, en stund med vänner, ja allt som får oss att må bra är saker som vi vill lyfta fram denna vecka.

Ge dig själv en stund av lustfylld hälsa.

Skicka ett tips om sidan till någon
Kommunledningsförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-570 07
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Kommunledningsförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*

Hälsoveckan 2014

Fullständigt program för Hälsoveckan.
(Pdf, 3Mb, A3)