7 februari 2014

Dahlström och Miskovsky inviger Katrineholms skatepark

En av musiksveriges största artister och låtskrivare Lisa Miskovsky kommer till Katrineholm den 1 augusti 2014 för att tillsammans med Göran Dahlström inviga skateparken vid Lokstallarna.

Lisa Miskowski

Pressbild: Lisa Miskowski

– Det känns jätteroligt att Lisa kommer hit. Hon kommer att åka den nya banan dessutom spela och sjunga, säger Göran Dahlström (S) kommunstyrelsens ordförande i Katrineholm.

Det är i dagsläget oklart om Göran själv kommer att åka banan. Beror helt på hur hans försäsongsträning utfaller, berättar han avslutningsvis.

Under de följande två dagarna 2-3 augusti kommer en av Sveriges största skateboardtävlingar Betongcupen, att köras i parken. Katrineholm är en av fyra städer i Sverige som får äran att samarrangera Betongcupen.

Om Lisa Miskovsky
Med drygt 200 000 sålda album i bagaget och en av Sveriges flitigast turnerande artister är Lisa Miskovsky en av musiksveriges största namn och låtskrivare. Lisa har sålt guld och platinaskivor, toppat albumlistor och mottagit fem Rockbjörnar, otaliga grammisnomineringar och vunnit två Grammis. Hennes senaste platta Umeå släpptes 18 september 2013 och följdes upp med en konserthusturné. Den 11 januari i år kunde SVTs tittare lära känna Lisa lite närmare i programmet Tack för musiken. Just nu är Lisa i Ryssland där TV tittarna kommer se henne som expertkommentator för OS i Sotji. Där ska hon rapportera från både skidor och snowboard.

Skicka ett tips om sidan till någon
Katrineholms kommun
Postadress: 641 80 Katrineholm
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Katrineholms kommun
* = Obligatorisk uppgift
*