30 december 2013

Nyårskarameller 2013!

Nu kan du vara med och tävla om biljetter till sommarens “Diggiloo”. Så här års vimlar det av nyårskarameller och tillbakablickar på året som gått. På instagramkontot @katrineholmskommun har vi samlat en liten bråkdel av det som vi minns från Katrineholm 2013. Vad minns du? Stort eller smått!

För att kunna delta behöver du ha ett publikt Instagram-konto. Allt du behöver göra för att tävla är att ladda upp en bild av din höjdpunkt från 2013 på Instagram och tagga bilden med #Katrineholm2013. Den bild som får flest gillamarkeringar har störst chans att vinna två biljetter till Diggiloo, så engagera dina vänner. Såklart tycker vi också det är trevligt om du vill följa oss på Instagram.

Se bildflödet på Instagram
Se bildflödet på Facebook

Tävlingen arrangeras av Katrineholms Kommun. Den pågår till den 10 januari 2014 klockan 24.00. Om två bidrag får lika många röster eller om ett bidrag anses kränkande har vi hjälp av en jury att utse vinnaren. Bidrag som innehåller känsliga eller integritetskränkande uppgifter, uppgifter som kan vara rasistiska eller sexistiska, reklam för produkter och tjänster, deltar inte i tävlingen, men annars är det fritt fram för kreativiteten!

Lycka till!

Skicka ett tips om sidan till någon
Kommunledningsförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-570 07
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Kommunledningsförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*

Mer information

Se bildflödet på Instagram
Se bildflödet på Facebook