24 oktober 2013

Katrineholm.se får bra resultat i webbundersökning

Varje år genomför Sveriges kommuner och landsting en webbundersökning bland Sveriges alla kommuner. Undersökningen bygger på svarsfrekvensen från ett flertal frågor som är intressanta för medborgarna.

Resultatet visar att Katrineholms kommun återigen har förbättrat sin information och tillgänglighet på webben och får i år ett medelvärde på 85 procent.

Inom områdena för tillstånd, näringsliv och krisinformation, samt äldreomsorg och handikappomsorg, har Katrineholm lyckats extra bra och hamnar i toppskiktet för respektive område.

De 20 bästa kommunerna i Sverige har ett medelvärde mellan 89 och 97 procent. Medelvärdet för alla kommuner ligger på 79 procent. Hela undersökningen hittar du under mer information i länken till höger.

Trots bra resultat vill vi i Katrineholms kommun fortsätta att arbeta framåt och bli ännu bättre inom alla områden för att möta våra medborgares behov.

Lämna en synpunkt för att tipsa oss om vilken information du oftast söker och vad du önskar kunna göra på Katrineholms kommuns webbplats.

 Det här vill jag göra på Katrineholms webbplats.

 

Skicka ett tips om sidan till någon
Katrineholms kommun
Postadress: 641 80 Katrineholm
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Katrineholms kommun
* = Obligatorisk uppgift
*

Mer information

Webbundersökning 2013