• Glad sommar önskar vi alla elever och personal

    Under sommaren når du oss via vår myndighetsbrevlåda lindengymnasiet@katrineholm.se eller genom att ringa 0150-577 01 vecka 25-26 samt 32-33. Övriga veckor hänvisar vi till expeditionen på Ellwynska skolan, telefon nummer 0150-569 93 klockan 10-12 på vardagar.
    Elever i årskurs 1 startar måndag den 17 augusti. Elever i årskurs 2 och 3 startar onsdagen den 19 augusti.

Oscar kryssar vidare efter studenten

Sommarjobbet är fixat och planerna inför framtiden finns där. För Oscar Mannsbart är det kryssningar som gäller efter studenten.

Årets UF-skola 2015

Lindengymnasiet utsågs till Årets UF-skola i Sörmland 2015 på UF-mässan i Nyköping den 17 mars.

Praktik på Island

Det är inte alla som bott en månad på ett lyxhotell! Wendela och Moa både arbetade och bodde på femstjärniga Hilton Nordica i Reykjavik. Här berättar de om sin tid utomlands.

Maria- yrkeslärare

Maria Jacobsson är yrkeslärare på Handels- och administrationsprogrammet. Hon är också samordnare, mentor och UF-lärare. Fritiden rymmer en mängd olika intressen och aktiviteter.

Från lärlingsutbildning till fast anställning

Hampus Lindgren Jouppi är en av Lindengymnasiets gamla elever. Här berättar han om sitt arbete på företaget där han gjorde sin praktik under gymnasiet.

Följ oss på Facebook

Lindengymnasiet finns även på Facebook, gå in och gilla oss och få nyheter om vad som händer på skolan.

Studiebesök

För dig i årskurs nio som vill veta mer om något av våra program. Klicka på länken nedan så kan du läsa mer om hur du går till väga för att boka ett studiebesök. Varmt välkommen!

Lärknuten

I Katrineholms kommun har vi en gemensam plattform för lärande för alla våra skolor - Lärknuten.  Det är i Lärknuten du bland annat anmäler frånvaro.

Information om Lärknuten

Aktuellt

Evenemang

Inga händelser hittades