Veckans porträtt

Magdalena S Lundberg, bildlärare på Duveholmsgymnasiet.

Magdalena Sundbom Lundberg

Arbetar som
Bildlärare på estetiska programmet, inriktning bild. Undervisar även i Kultur och historia, nutida konst och arbetsmiljö.

Vad är det bästa med ditt arbete?
Eleverna! Jag brinner för elevernas utveckling både som människa, individ och kunskapsmässigt i mina ämnen. Mitt motto: Utveckla hela människan.

Antal år på Duveholmsgymnasiet
Snart 12 år, började på skolan 1998, 25 år gammal.

Intressen
Oj, många! Mitt jobb på alla plan. Människor, min familj, vänner, min islandshäst Movi. Konst, musik, film, resa, samhället, personlig utveckling samt natur och djur.

Övrigt
Jobbade som hästskötare och barnflicka på Island 1990, 16 år gammal. Något som var mycket krävande och lärorikt.

Fick insikt om att skola och utbildning är något oerhört värdefullt och spännande. Sökte sen till cirkusgymnasium, teater och bild, kom in på estetiska programmet i Eskilstuna. Min lärare Erik sa en dag när jag stod och målade, att det här ska du jobba med. Så kombinationen människor, bild och undervisning är helt perfekt för mig. Jag är lyckligt lottad för jag har mitt drömyrke!

Duveholmsgymnasiet
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Duveholmsgymnasiet