Busskort

Busskort kan du som studerar på en gymnasieskola och har mer än 6 kilometer till skolan ansöka om.

Villkor för busskort

Du som studerar på gymnasieskola inom Sörmlands län och har mer än sex kilometer till skolan kan ansöka om busskort.

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdag 19 juni aktuellt läsår.

Kvittering

Du kvitterar/hämtar busskortet på skolan.

Mer information

Vill du ha ytterligare information om busskort är du välkommen att kontakta bildningsförvaltningen på telefon 0150-568 70.

För att erhålla busskort måste du ha mer än 6 km:s färdväg från din folkbokföringsadress till skolan. Kortet är personligt och kan inte överlåtas. Busskort kan hämtas på expeditionen från och med vecka 35. Det tillfälliga busskortet som du har fått gäller till och med 31 augusti.

Elever från Vingåkers kommun erhåller busskort från Barn- och utbildningsförvaltningen i Vingåker.

Kortet gäller för obegränsat antal resor per dag dock ej nattrafik eller under sommar- och jullov. Kortet är personligt och får inte säljas eller lånas ut till någon annan.

Borttappat eller skadat kort anmäls till skolans expedition. Nytt kort fås mot en avgift av 100 kronor. Fullständig information om busskort kan du få på skolans expedition.

Duveholmsgymnasiet
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Duveholmsgymnasiet