Anton Bago - EE12DAT

Anton Bago går i årskurs 3 på El- och energiprogrammet
Foto: Annika Linder

El- och energiprogrammet, årskurs 3

Vad ser du mest fram emot under vårterminen?

Jag ser fram emot att avsluta mina studier på bästa möjliga sätt, så att jag kan vara nöjd över min insats när gymnasiet är avslutat.

Vad har du valt som Gymnasiearbete?

Jag har valt ett grupparbete tillsammans med två från min klass. Vi ska göra tre inlämningsuppgifter som innefattar det mesta vi har arbetat med under gymnasiet, sen väntar en praktisk slutuppgift på det hela.

Hur summerar du din gymnasietid hittills?

Jag har trivts bra på gymnasiet. Det har varit väldigt varierande kurser och jag har fått en inblick i hur det kan vara att arbeta inom data och nätverk.

Vad har du för planer efter studenten?

Min framtid efter studenten är inte helt bestämd ännu. Jag har lagt till vissa ämnen under gymnasiet som gör att jag kan välja att läsa på flera högskolor. En högskoleutbildning är något som definitivt intresserar mig.

Har du något råd att ge till elever i årskurs 9 som ska välja gymnasieprogram?

Läs igenom noggrant vad alla program består av. Prata med elever eller lärare på det program som lockar dig. Välj för dig själv, inte för dina kompisar. Glöm inte bort att du alltid kan ändra ditt val om det känns fel.

Katrineholms Tekniska College
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Katrineholms Tekniska College