20 november 2015

SACO Studentmässa

Logga för SACO Studentmässa

På Saco Studentmässa finns det utställare från universitet /högskolor,  eftergymnasiala utbildningar som folkhögskolor, yrkesutbildningar och privata utbildningar. Det finns även internationella utbildningar och agenter för utländsk utbildning. Här kan du träffa framtida arbetsgivare, myndigheter och organisationer samt Saco och förbunden. Alla är på plats bara för din skull och för att svara på dina frågor. Utställarlistan visar vilka som är anmälda hittills. 
(Källa: http://www.saco.se/saco-studentmassor/for-besokare/besoka-stockholm/ 2015-11-20)

I år används elektroniska biljetter till mässan. Alla som har en smartphone ska registrera sig redan nu. Man får fortsatta instruktioner via ett bekräftelsemejl när registreringen är gjord. Därefter ska du ladda ner appen SACO studentmässa så att du får tillgång till din biljett och får information om mässan. Du som inte har en smartphone får hjälp i biljettakuten på mässan och då kan du få vänta lite längre.

Det finns biocheckar att vinna för alla som registrerar sig snabbt.  Vinnare utses löpande och detta hanteras av arrangörerna.

Länk till biljettregistrering (delas till alla som ska ha biljett)

 https://api.itmmobile.com/schools/306/register

Om du har några frågor, vänd dig till din Studie- och yrkesvägledare Gunilla Broberg.

Skicka ett tips om sidan till någon
Lindengymnasiet
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-577 01
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Lindengymnasiet
* = Obligatorisk uppgift
*