Veckans porträtt

Brenda Griffin, engelsklärare på Duveholmsgymnasiet

Brenda Griffin

Arbetar som
Engelsklärare, engelska A-,B- och C-kurser. CAE - Cambridge Advanced Exam of English och Business Administration in English.

Vad är det bästa med ditt arbete?
Kontakten med eleverna och att jag får arbeta med språk som jag tycker är så givande. Jag har tur att jobba med så många trevliga kollegor. Har ett varierande arbete med eleverna, dagarna ser så olika ut att jag som lärare aldrig har tråkigt.

Antal år på Duveholmsgymnasiet

Intressen
Jag älskar att läsa böcker och läser både på svenska och engelska. Jag gillar även film. Senaste filmerna som jag har sett är Stig Larssons Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden - mycket spännande filmer, måste se uppföljningen. Jag älskar mat och att fika.

Övrigt
Jag kommer från Dublin i Irland och jag har tidigare bott i London, England. Innan jag flyttade till Sverige (februari 1990) reste jag en del i sydöst Asien och Australien, vill gärna resa mer.

Högskoleutbildad i Sverige på bland annat Mälardalens-, Mitt- och Örebrohögskolor.  Har lärarexamen (Filosofie magisterexamen med huvudämnet engelska). TEFL - Teacher of English as a Foreign language Diploma.

Jag bor i Valla och jobbar mycket med samhällsfrågor som rör området bland annat när det gäller Valla skola, trafiksäkerhet med mera.

Jag älskar när det är lov, då hinner jag göra roliga saker som att resa, läsa sent på kvällarna och ägna mig åt precis de sakerna jag vill och känner för just då.

Duveholmsgymnasiet
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Duveholmsgymnasiet